tisdag 26 oktober 2010

Vellinge har misslyckats med att ta emot flyktingbarn

Kommunerna i Skåne sviker flyktingbarnen. Av de 150 utlovade nya platserna saknas fortfarande 84.

En av de kommuner som misslyckats är Vellinge, och snart löper kommunens avtal med migrationsveket ut. Frågan är vad som händer då?



De skånska kommunerna har alltså misslyckats. Kanske var det inte moderaternas mest begåvade drag att strax efter det att Lars-Ingvar Ljungman öppet visat upp sin aversion mot flyktingar, sätta just honom i ledningen för arbetet att få fler borgerligt styrda skånska kommuner att ta emot ensamkommande flyktingbarn?

[SVT]

9 kommentarer:

Ciceron Citron sa...

Julia Caesar är en erfaren svensk journalist som skriver under pseudonym pga det usla debattklimatet i Sverige. Läs henns krönika om "ensamkommande flyktingbarn".

http://snaphanen.dk/2010/06/27/søndagskronik-juvelerna-i-maktens-krona/

tyckare i Vellinge sa...

Tack men nej tack – jag är inte intresserad av att läsa SD-propaganda på en rasistblogg.

Anonym sa...

Nu har det stackars lilla ensamkommande flycktingbarnet knivskurit ett. Men det var väl bra att Vellinge fick uppleva de oxå

Anonym sa...

Redan första knivskärningen mellan ensamkommande flyktingbarn i vellinge. synd att hälften av de första anlända skickades till malta för att de var över 25 år. vellinge förtjänar dessa hobbypyromaner och bråkstakar. när PUT är fixat så kommer anhöriginvandringen. plötsligt har 8 (barn)blivit 100 personer som flyttar in i vellinge som anhöriga.

Anonym sa...

Dom kunde inte hålla sig från knivmordförsök ens första året.
Vellingebor: Välkomna till Sverige, ladet som SKALL förstöras av analfabeter och Islam.

/Ingvar J

Anonym sa...

Konstiga barn som leker med knivar... Vad tycker tyckaren om det måntro?

Wanir sa...

Jag har fått nog av sådana som DIG tyckaren, Du som tror du är en så fin människa för att du har dina PK åsikter. Tror du att du kommer få ett hobbypaket på posten snart med ett par lösvingar och en låtsasgloria som du kan ta på dig och svassa runt i för att visa just vilken fiiin människa du är.
De enda vi sviker är de sjuka, arbetslösa,fattiga människor som BOR i vårat land. De som skulle kunnat få hjälp om det inte varit för att hela det här jävla ynkryggslandet tävlar om vem som är finast i flyktingmottagande.

Lita på mig, ett inbördeskrig hotar om ingenting händer snart!

Anders sa...

Alla tyskar, som stödde nazistpartiet, hade ett politiskt ansvar för konsekvenserna av den politik som fördes under trettiotalet.

Det finns inget märkligt med det..

Alla svenskar (inhemska eller invadrade), som stöder den världsunika invandringspolitik som förs i Sverige, har ett politiskt ansvar för konsekvenserna av denna politik.

DU - Tyckaren - har ett politiskt ansvar för det våld, som den invandringspolitik som du stöder och förespråkar, resulterar i.

tyckare i Vellinge sa...

Jaha, en samlad attack från en massa intoleranta SD-anhängare. Vilken osmaklig samling ni är!

Hade ni inget vettigare att göra så där strax före julafton? Inga vänner eller familjer att köpa julklappar åt?