fredag 15 oktober 2010

Nej han slutar inte helt…

Uppdragen i regionpolitiken har han kvar och dessutom ska han fortsatt ägna sig åt det som kallas fysisk planering i Vellinge kommun. Det framkommer i Sydnytts intervju med Göran Holm.



Hur det blir med de kommunala bolagen framgår inte, men det är nog troligt att han blir kvar där.

3 kommentarer:

Skattebetalare sa...

Tråkigt att Holm på en gång visar att det inte går att lita på det han säger. "Ingenting" kan tydligen betyda ganska mycket, eller också tänkte Holm håva in arvoden utan att göra någonting. Det är den enda möjligheten att det han säger stämmer, som jag kan se.

Anonym sa...

Göran Holm blir vi inte av med i första taget.Nåja, man får väl vara tacksam för det lilla. "Nu ska jag göra ingenting"-(det tror inte jag på) den gubben är alldeles för förtjust både i pengar och makt (och sin egen spegelbild). Det borde grävas ordentligt i de där kommunala bolagen. Hög tid.

tyckare i Vellinge sa...

@Skattebetalare
Att Holm tänker fortsätta att på ett eller annat sätt tjäna pengar på Vellinge kommun är nog ingen tvekan om. Nu ska han ju dessutom finnas kvar i kommunpolitiken och ägna sig åt "fysisk planering" samtidigt som han ska tjäna massor av pengar i det egna bolaget som ägnar sig åt tomter och fastigheter.

@Anonym
Nej Holm blir vi knappast av med. Tyvärr. Visst borde det grävas rejält i de kommunala bolagen. Jag tror att det döljer sig en hel del oskick där. Det är en liten grupp människor som sitter i alla de kommunala bolagsstyrelserna. Insynen i verksamheten är minimal och i toppen finns Holm, som tydligt har visat att han har ett märkligt sätt att förhålla sig till saker som "mitt och ditt" och "rätt och fel". Att tänka sig att Holm och hans synsätt har påverkat de kommunala bolagen är nog inte en speciellt långsökt tanke…