onsdag 15 september 2010

Vill de göra rätt för sig?

Nej skulle inte tro det! Det är knappast en önskan om att göra rätt för sig gentemot oss kommuninvånare som driver herrar Holm och Ljungman när de nu har beslutat sig för att betala tillbaka en liten del av den semesterersättning de felaktigt har fått utbetalt. Det är snarare rädslan att väljarkåren ska inse vilka egenkära skojare de är! Det är ju faktiskt val på söndag, och även om Göran Holm brukar vara uppfylld av tankar om sin egen storhet så borde väl även han inse att det finns risk att väljarna sviker på söndag.

Så i ett patetiskt försök att få det att se ut som om de faktiskt vill göra rätt (och inte bara är ute efter att tjäna pengar) bestämmer de sig för att betala tillbaka en liten ynka del av de pengar de har lagt beslag på. Det som de tänker betala tillbaka är den semesterersättning de fått sedan 2007. Det de fått tidigare vill de inte betala tillbaka eftersom de inte kunde förstå att de inte hade rätt till dessa pengar! Hör och häpna, de kunde inte förstå ... Nej, sådana politiker vill vi väl ändå inte styras av längre?

Och det handlar bara om semesterersättning. All pension (och det är här vi har de stora summorna) och all felaktig reseersättning som Holm har snott åt sig är det inte tal om att betala tillbaka. De pengarna kan vi kommuninvånare känna oss blåsta på!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ofta har man blivit upprörd över den utbredda korrumptionen i olika länder men idag kan vi inte slå oss för bröstet - korrumptionen är väl utvecklad i kommunhuset. Herrarna Holm, Ljungman och Åberg har verkligen kliat varandra på ryggen och gett varandra fördelar. Jag är förvånad över Åbergs löneutveckling som personaldirektör eftersom hans ansvarsområde har radikalt minskats med tanke på all verksamhet inom Vård och Omsorg och förskola som lagts ut på entreprenad.

tyckare i Vellinge sa...

Instämmer! Han borde inte ha så mycket att göra egentligen. Fast det är nog tidskrävande att sitta och klura ut alla sätt de tillsammans kan sko sig på vår bekostnad. Nej nu får det vara nog. Vellinge är en härlig kommun som inte borde styras av en så korrupt samling!