måndag 20 september 2010

Hurra!

Hurra vad jag blir glad – moderaterna i Vellinge har gjort ett riktigt dåligt val. De tappar rejält. Folkpartiet, Miljöpartiet och Nya Listan, tre partier som tydligt har deklarerat att man vill att Vellinge ska teckna avtal med migrationsverket om att ta emot även vuxna flyktingar; de tre partierna har lyckats fantastiskt bra! Det känns riktigt bra.

Det som känns mindre bra är att Sverigedemokraterna kommer in i kommunfullmäktige i Vellinge. Det är inte bra alls. Att det är illa att ett rasistiskt parti med rötter i den nynazistiska rörelsen kommer in i fullmäktige borde alla tänkande människor kunna enas om. Göran Holm är inte enig. För en liten stund sedan kunde den som ville höra Holm kommentera det egna partiets usla valresultat på SVT:s regionala valvaka. Holms passade då på att gratulera FP, Nya listan och Sverigedemokraterna! Obsevera – Holm gratulerade Sverigedemokraterna till deras lyckade valresultat! Han är uppenbarligen inte ett dugg bekymrad över att få in ett rasistiskt parti i fullmäktige. Fast vem är förvånad egentligen ...

Dessutom höll Holm i samma inslag en förvirrad utläggning om den senaste tidens avslöjanden om hans sätt att lura till sig ohyggligt mycket pengar som han inte har rätt till. Han försökte ge sken av att det handlade om att kommuninvånarna missunnade honom att gå i pension! Men herregud har lille Göran inte förstått någonting alls? Det finns ingenting vi hellre vill än att han ska gå i pension. På riktigt! För gott!

Men det som är riktigt sorgligt är att det ser ut som om vi får SD som vågmästare i riksdagen. Det är riktigt sorgligt. För oss alla.

2 kommentarer:

Anonym sa...

knappast SD ftw .D. Där fick alla jävla vänster aktivister som trodde att med våld kunde tysta SD.

tyckare i Vellinge sa...

Förstår inte riktigt vad du menar? Ska jag tolka det som att du inte är lika ledsen som jag över att vi fått in ett rasistiskt parti i riksdagen? Eller vad är det du försöker säga?